Despre noi

Site-ul http://curiozitati.md este un proiect non-profit, cu caracter informațional de cultură generală. A fost creat cu scopul de a aduna cele mai inspirate curiozități, articole, istorii sau lucrări neobișnuite despre lumea care ne înconjoară, astfel încât să vă ofere o lectura placută și captivantă. Aici găsiți curiozități din care puteti învăța ceva nou în fiecare zi.

Te plătim pentru articolul tău

Iți place să scrii și vrei să-ți valorifici creațiile tale, sau cunoști curiozități, lucruri interesante pe care ai vrea să le impărtășești cu toată comunitatea noastră, atunci Curiozitati.md iți oferă această posibilitate.

Te plătim pentru fiecare articol original publicat.

Tot ce trebuie să faci e să intri pe site-ul http://curiozitati.md, te inregistrezi și publici curiozitatea, articolul sau lucrarea ta pentru a fi adaugată în enciclopedia noastră și cunoscută lumii intregi.

Condițiile pentru ca articolul tău să fie plătit:

  1. Articolul trebuie să conțină minim 700 și maxim 1000 de cuvinte;
  2. Textul trebuie să fie bine structurat și să captiveze interesul cititorului;
  3. Articolul care are o rată unică mai mică de 100% trebuie să conțină sursa/sursele;
  4. Text unic în proporție de cel puțin 70%;
  5. Posesia unui card bancar pe care iți vor fi transferați banii;

Unicitatea textului va fi verificată prin intermediul a site-ului: https://plagiarismdetector.net/

Suma minimă acumulată pentru a putea face transfer-ul trebuie să fie de minim 200 lei. Suma este transferată pe card-ul Dvs. cînd atingeți pragul minim.

Fiecare articol va fi rambursat cu 50 de lei pentru text unic de 100%, respectiv dacă textul va avea unicitatea în proporție de 84% atunci veți fi răsplătit cu 42 lei, etc.

Important!!! Dacă textul va avea o rată unică mai mică de 70% autorul NU va fi plătit, dar articolul poate fi pubicat ținând cont de p. 1, 2 și 3.

Nu suntem în goană după articole, dar dorim să te plătim pentru publicația ta care să atragă curiozitate și sa-i ofere cititorului o lectură cît mai interesantă și placută.

Bonus: la fiecare 10000 de vizuălizari a articolului veți primi încă 100 lei.

!!! Articolele care au fost plătite intră în proprietatea site-ului Curiozitati.md